What's new

Welcome to aeech | Welcome My Forum

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

A Glock frissítés megtervezése – Általános megbeszélés

Hoca

Administrator
Staff member
Joined
Mar 17, 2024
Messages
595
Reaction score
0
Points
16
Lövési készségeid fejlesztésének egyik legnagyobb öröme a felszerelés fokozatos beállítása, hogy tökéletesen illeszkedjen hordozási igényeihez és lövési stílusához. Egy adott lőfegyver legjobb felépítése mindig a személyes ízlés és az objektív célok dolga, így egy nagyszerű frissítési terv elkészítésének kulcsa az, hogy megértsük, mit akarunk csinálni, és milyen fejlesztések támogatják a legjobban.

Továbbfejlesztett célzás​


A célzók megfelelő frissítése óriási változást hozhat bármilyen forgatási forgatókönyvben, de nem minden forgatókönyv követeli meg ugyanazt a taktikát. A vöröspontos optikai irányzékok nagyszerű módja annak, hogy pontosan megértsük, hová mutatunk, de önmagukban nem biztosítanak nagyítást, így a hatótávolságukat a saját látásunk korlátozza. Természetesen a legtöbb ember frissít gen5 Glock pisztolyok rövid és közepes hatótávolságú célzást keresnek, így a teljes hatótávolság által biztosított további nagyítás valószínűleg nem egy haszonelvű választás. A nagyító irányzékok viszont éppen a megfelelő mennyiségű tisztaságot biztosíthatják a pontos célzáshoz.

Vigye magával a szükséges eszközöket a kényelmes sorsoláshoz​


A hordás megtervezésekor gondolja át alaposan, hogyan áll a lőfegyvere, és hová kell nyúlnia érte. A versenytartók előnyben részesítik a könnyű húzást és a kényelmes elhelyezést a rejtéssel szemben, míg a rejtett tokok megpróbálják egyensúlyba hozni a kettőt. Ha megtalálja a megfelelő tárolóhelyet a fegyveréhez, azt jelenti, hogy könnyen kéznél van, amikor szüksége van rá, és mivel sok pisztoly versenyek Ha a tokból kell húznia, elengedhetetlen egy kényelmes, megfelelő méretű választás, amely a Glockot könnyen elérhető helyen helyezi el. Minél kevesebb mozdulattal kell felállnia egy célpontra teljesen tokos helyzetből, annál jobb.

További magazinok és egyéb kiegészítők​


A lőfegyverek testreszabásához elengedhetetlenek a célzók és a tokok, de ezek csak a kezdet. Nagyon gyakoriak a további tárak, akár raktárkapacitással, akár további töltényekkel, mivel lehetővé teszik több lövöldözésre való felkészülést anélkül, hogy meg kell állnia, hogy újratöltse őket. Ez lehetővé teszi a lőtéren töltött idő hatékonyabb felhasználását, felkészültséget biztosít a verseny során, és gyorsan extra lőszert biztosít a terepen, ha lőfegyverét vadászati támogatásra használja. A legtöbb Glock-tulajdonos nem szívesen dolgozna pisztollyal, mint elsődleges vadászlőfegyverrel, de a veszélyes vadak, például a vaddisznók kiegészítő hordozójaként remek biztosítási kötvény lehet.
 
Top Bottom